WELCOME

Η μουσική παράδοση του ελληνικού χώρου είναι πλούσια και ποικίλη όχι μόνο σε ήχους και ρυθμούς αλλά και σε ιδιωματικούς τύπους.

 

Ποιοί είμαστε Print

Είμαστε μια παρέα φίλων που γνωριστήκαμε μέσα από διάφορα forums. Τυχαία ανακαλύψαμε ότι τα ονόματα arcadians και arkadians κυκλοφορούσαν αδέσποτα. Το σκεφτήκαμε και τα …υιοθετήσαμε.

Μας ενδιαφέρει η Αρκαδία του χθες, η ιστορία της, οι παραδόσεις της, τα τραγούδια της. Μας ενδιαφέρει εξ’ ίσου το ίδιο η Αρκαδία σήμερα και στο μέλλον. Κυρίως, μας ενδιαφέρουν οι άνθρωποι της.

Δεν είμαστε ειδικοί στο στήσιμο μιας ηλεκτρονικής σελίδας μα ούτε επιδιώκουμε να γίνουμε. Η προσπάθεια μας αυτή εκφράζεται μέσα από τον απόλυτα ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που διαθέτουμε. Είμαστε ερασιτέχνες. Είμαστε όμως κι εραστές ενός μαγικού τόπου - της γης των πατεράδων μας, της Αρκαδίας.

Ο Δικτυακός μας Τόπος δεν χρηματοδοτείται από πουθενά. Δεν το επεδίωξε και δεν το επιθυμεί. Τα λειτουργικά του έξοδα καλύπτονται εξ ιδίων πόρων.

Συνεργάτες: Στο αρχικό στάδιο της σελίδας οι Γιάννης Ασημακόπουλος από το Ίσωμα Μεγαλόπολης και Βίβιαν Ευθιμιοπούλου από Αθήνα (Ερωτικό λεξικό της Αρκαδίας). Στο δεύτερο στάδιο ο Ηρακλής Δαρλαμήτσος με συλλογές δημοτικών τραγουδιών. Στο τρίτο στάδιο ο Πανταζής Κωστόπουλος από το Καρβουνάρι Μεγαλόπολης με συλλογές δημοτικών τραγουδιών (υπό δημοσίευση). Στο τέταρτο στάδιο ο Νίκος Κουμπέτσος από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας που επιμελείται αδημοσίευτων Αρχείων 1700 - 1925.

Κύριοι Συντελεστές του Δικτυακού μας Τόπου: Πάνος Βασιλείου από την Τρίπολη και μόνιμος κάτοικος Ελβετίας και Βασίλης Αναστασόπουλος από το Ψάρι Ηραίας που είναι ο διαχειριστής και ο υπεύθυνος της σελίδας.

 

 

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.