WELCOME

Μωρή κοντή κοντακιανή σαν την τριανταφιλλίτσα
έχεις δυό μάτια όμορφα, αμάν σαν την ελίτσα
κι αν τα 'χεις κόρη έχε τα, απ' το Θεό ειν' η χάρη
που σου 'δωσε την λεβεντιά και την κρατείς καμάρι
Εχθές προχθές επέρασα από τη γειτονιά σου
κι εγώ σε καλημέρισα και μου πες τ' ονομά σου
Δεν το 'ξερα λεβέντη μου πως ήταν η αφεντιά σου
να πεταχτώ σαν πέρδικα, να 'ρθω στην αγκαλιά σου

Συμβασιούχοι Πανεπιστημίου Πελοποννήσου - Δελτίο Τύπου Print

                                                            Δελτίο Τύπου



                                                                                          Καλαμάτα,  16-12-2008

Σχετικά με την υπ΄ αριθμ. 487/24-09-2008 ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την πρόσληψη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (άρθρο 21 του Ν. 2190/1994) θεωρούμε ότι είναι άδικη η κατανομή των θέσεων στις Σχολές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Διαμαρτυρόμαστε για τον αποκλεισμό μας από την προκήρυξη του εποχικού προσωπικού. Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών η οποία έχει δώσει δείγματα θετικότατης παρουσίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αδυνατεί από 01-01-2009 να λειτουργήσει καθώς  9 (εννέα) συμβασιούχοι που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες θα σταματήσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Οι 9 (εννέα) μέχρι τώρα υπηρετούντες συμβασιούχοι έχουμε αποφασιστικά υποστηρίξει την λειτουργία της Σχολής με την υπερωριακή σχεδόν καθημερινή εργασία μας τόσο σε επίπεδο φύλαξης όσο και σε επίπεδο διοικητικής υποστήριξης.

Θεωρούμε ότι η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών αδικήθηκε από την κατανομή των θέσεων στην προκήρυξη του εποχικού προσωπικού. Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών δεν ερωτήθηκε ποτέ ούτε και στην προκήρυξη αυτή για τις λειτουργικές ανάγκες της με αποτέλεσμα να είναι βέβαιη η αδυναμία της να λειτουργήσει από 01-01-2009.

Στην δυσχερέστατη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αναμένουμε από την Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου την δίκαιη αντιμετώπισή μας με την πρόσληψή μας μέσω προγραμμάτων ή άλλου τρόπου από 01-01-2009.

Βασίλειος Βαρελάς
Σταυρούλα Κούρκουλου
Νίκος Μανιάτης
Αρχοντή Μοντάλδου
Παναγιώτα Μπάρτζη
Μαρία Μπαφίτη
Αλέξανδρος Οικονομέας
Δημήτρης Παπαδάκος
Δήμητρα Σταυροπούλου



17 Δεκεμβρίου 2008

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.